A University Business Club típusú szervezetek a YBG nagy hagyományokkal rendelkező, jelenleg legnagyobb létszámú együttesét alkotják. A három régebb óta működő diákszervezet (amelyek Budapesten a BGE PSZK karán és a Corvinus-on, illetve Ljubljanában vannak jelen), valamint az induló két fővárosi (az ELTÉ-n és a BME-n), illetve krakkói csapatok létszáma együttvéve több, mint 200 főt tesz ki.

Az ide bekerülő tagok mind magasan kvalifikáltak és kiemelkedően sikeresek szeretnének lenni olyan területek valamelyikén, mint a marketing, sales, HR, consulting, rendezvényszervezés, vagy projektmenedzsment. Profi marketingkampányok, nagy horderejű vállalati együttműködések, tömegeket megmozgató nagyelőadások, magas minőségű karrierrendezvények, vagy változatos és kreatív CSR akciók – zömében „még csak” alapszakos, ugyanakkor rendkívül ambiciózus, elszánt, céltudatos hallgatók által.

Mindemellett kiemelkedő értékünk a megszerezhető vezetői tapasztalat, amely lefedi mind a leader-típusú, közösségek vezetésével kapcsolatos, mind a menedzser-típusú, magas minőségű szervezeti működtetéssel kapcsolatos kompetenciákat.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy kiváló partnerek széles palettájával működhessünk együtt. Egy-egy szervezetünk olyan nagyvállalatokkal ápol régóta tartó, gyümölcsöző kapcsolatot, mint a Red Bull, az Unilever, a British American Tobacco, a Vodafone vagy a K&H. A vállalatok mellett évről évre olyan neveket sikerül partnerként megszólítania diákszervezeteinknek, mint Balogh Levente, a Szentkirályi alapítója, Zsiborás Gergő, a Forbes.hu vezető szerkesztője vagy Lobenwein Norbert, a VOLT és a Balaton Sound fesztiválok alapítója.

Ambiciózus víziónk, hogy a következő generációk legsikeresebb üzleti döntéshozóit és vezetőit neveljük ki, akik megállják a helyüket bármilyen munkaterületen, és nagyra törő célokat követve lendítik előre saját környezetüket.

A UBC Talent Programja

( 1 stage = 1 félév )

A 4 félévből álló Talent Program során a UBC tagjai olyan vállalati tréningeken és gyakorlati projektekben vesznek részt, amelyek során HR, rendezvényszervezés, marketing, valamint sales területen mélyíthetik el tudásukat, és szerezhetnek tapasztalatot. Mindezek mellett menedzsment tanácsadást is tanulhatnak, és vezetőként is kipróbálhatják magukat! Az egyetemi tanulmányokat és karrierutakat is támogatjuk, így igazán felkészülten kezdhetik meg szakmai karrierjüket!

Szervezeti működés alapjai

Learnovation:
A szervezet alapműködésével és projektmenedzsment rendszereivel való megismerkedés

Vállalati partnerekkel való együttműködés

Csoportos heti feladatmegoldások:
Vállalati kapcsolattartás, marketing, rendezvényszervezés, toborzás és kiválasztás

Szervezet működtetése

A diákszervezet tevékenységének ellátása, projektekben való részvétel

Vállalati partnerek által tartott elméleti jellegű tréningek 3 területen:
HR; Marketing; Sales

Karrierút választás

Vezetői életpálya: középvezetői pozíció vállalása

Tanácsadói életpálya: menedzsment tanácsadás folyamatának és módszereink elsajátítása

Vállalkozói életpálya: desing thining és startup indító módszertanok segítségével üzleti ötlet kidolgozás

A félév végén prezentációs alkalom

Karrierfelkészítés

Vállalati partnerek által tartott karrierfelkészítő tréningek:
CV tanácsadás; Interjútechnika tréning; AC tréning

Career Night: Networking esemény a partnerekkel

Többet szeretnél tudni?
Látogass el szervezeteink felületeire!