Kiket találsz nálunk?

A Youth Business Group tagjai korunk innovátorai, kiemelkedő teljesítményükkel átütő eredményeket érnek el saját területükön. 

Elkötelezettek,

hiszen nem csak csinálják, hanem megélik az alkotás örömét. 

Sikerorientált egyének,

akik közösségben élik meg az eredményeiket.

Kihíváskeresők,

mert a jövőbe néznek és gyakorlatiasan oldják meg a jelen problémáit.

Felelősségteljesek

 környezetük iránt. Saját generációjuk hősei. 

Hogyan válnak ilyenné?

A Youth Business Group sikere 2017 óta töretlen. A kezdetek óta müködő Talent Program sikerét mutatja, hogy mára több száz hallgatónak egészíti ki a hagyományos egyetemi oktatását. Minden diákszervezetünk összegyűjti egyetemén a saját területe legkiválóbbjait.

Diákszervezeteinket tudományterületükhöz kötődően franchiseokba csoportosítjuk. A különböző diákszervezetek tagjai, a hallgatói közösségeken keresztül városokon, országhatárokon átívelően ismerik meg egymást és a legjobb gyakorlatokat a másiktól. Ezek az emberi kapcsolatok az egyetem során és azt követően teremtenek mély barátságokat és szakmai kapcsolatokat.

Egyesületünk eltökélt a szakmai tehetségközösségeink teljeskörű támogatásában, ezért minden diákszervezetünk számára pénzügyi, jogi, illetve kiemelten szervezéstechnikai és ügyviteli hátteret biztosít a YBG központ. Célunk a képességfejlesztés, az egyetemi tanulmányok kiegészítése, a társadalmi felelősségvállalás előmozdítása, valamint a pályaorientáció.

Minden munkaóra számít, ezért a tagok és csoportjuk teljesítményét saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünkben követjük. Előre meghatározott elvárások alapján vizuálisan követhetik az előrehaladásukat.

Szívesen együttműködnél? 

Talent Program

A képzési rendszerünkben való részvétel. 

Együttműködés

Értékteremtő közös projektek, hosszútávú stratégiai együttműködések 

Pénzügyi és egyéb hozzájárulás

Nonprofit társadalmi vállalkozásként pénzügyi támogatások révén évről-évre több fiatavehet részt ingyenesen a Talent Programjainkban. 

Partnereink mondták

"A YBG tevékenysége egyedülálló, a tagok profik, kreatívak és mindig proaktívak. Mi is ilyen embereket keresünk a BAT-nál, ezért is nagyon könnyű a közös munka. Az együttműködéseink során pedig értékes kapcsolatokat tudunk teremteni a célcsoportunkkal, akik közül jó néhányan már gyakornokként is kipróbálták magukat nálunk."

"A Budapest Business Club-val évek óta tartó együttműködésünknek rengeteg pozitív hozadékát realizáltuk szervezetünkben, többek között számos tagot később gyakornoki és pályakezdő pozícióinkban láthattunk viszont. Ha egy dolgot mégis ki kellene emelnünk az együttműködésből, ami a szívünk csücske, akkor az az lenne, amikor a tagsággal személyesen - vagy ha a helyzet éppen úgy kívánja, virtuálisan - találkozhatunk, és támogathatjuk őket a karrierjüket érintő kérdésekben."

"Cégünk évek óta együttműködik a Budapest Business Club lelkes diákjaival. Tesszük ezt, mert hiszünk szervezetünk és a BBC közös értékeiben, illetve a fejlődésben, amit a résztvevőkön látunk egy-egy félévben. Látjuk, hog a BBC-s tanulók kiemelkednek társaik közül, ha üzleti gondolkodásról, prezentációs készségekről, rendezvényszervezésről és közösségi életről van szó. Mindezek miatt reméljük, Veled is találkozni fogunk a céglátogatásunkon, a tárgyalási szimulációkon vagy akár tréningjeinken."