YBG Nemzetközi Vezetőképző Program

Mi az a YBG International Leadership Program?

A YBG International Leadership Programunk célja, hogy résztvevőként naprakész, gyakorlatias tudást szerezze arról, hogyan érdemes egy szervezetet megalapítani és melyek a leggyakrabban felmerülő kérdések az indulás során. A kurzus az általános menedzsment oktatást vezetői szemszögből közelíti meg. Mik a legfontosabb szempontok egy szervezet elindításakor? Milyen döntéseket kell meghoznia egy vezetőnek? Hogyan lehet hatékonyan működtetni egy induló szervezetet? Mindezekre a kérdésekre választ kaphatsz az International Leaderhip Program során.

A programnak két pillére van:

  • Pre-training: felkészítő e-learning kurzusok leadership és menedzsment témában
  • Nyári Egyetem: egyhetes képzési program napközben szakmai tréningekkel, valós életből vett esettanulmányok megoldásával trénereink segítségével és csapatépítő programokkal Budapesten.
ILP_2020_Boat_all

Mit érdemes tudni a “pre-traning”-ről?

A YBG International Leadership Program első szakaszában e-learning kurzusokon vehetsz részt. Az e-learning anyagok lehetőséget biztosítanak arra, hogy megszerezd a Nyári Egyetem képzéseihez szükséges alaptudást. A “pre-traning” során a leadership, induló szervezeti kihívások témái mellett a YBG történetével is megismerkedhetsz. Az online kurzusok a diákszervezetek mindennapi tevékenységére fókuszálnak.  Ezen kívül lehetőséged van online látókörbővítő-beszélgetéseken részt venni , ahol korábbi alapítók és diákszervezeti vezetők válaszolnak a kérdéseidre.

Hogy néz ki a Nyári Egyetem?

Az YBG International Leadership Program másik, intenzívebb része egy egyhetes budapesti kurzussorozat, a Nyári Egyetem. Résztvevőként egy hetet tölthetsz Budapesten és napközben leadership témájú tréningeken, esténként pedig csapatépítő programokon vehetsz részt. A képzéseket tapasztalt oktatóink tartják, akik évek óta támogatják a YBG-s diákszervezetek vezetőit.

Miért csatlakozz hozzánk?

Ez a program egy nagyszerű lehetőség Neked, ha ambiciózus hallgató vagy és érdekel az, hogy:

  • valami rendkívüli és maradandó dolgot alkoss az egyetemeden,
  • egy diákszervezet alapítója lennél,
  • már fiatalon kipróbáld magad vezetőként,
  • később saját vállalkozásba kezdj,
  • csatlakozz egy nemzetközi tehetségközösséghez.

De mi is az a YBG Leadership Program?

A YBG Leadership Program egy két részből álló képzés, ahol az alapítók elsajátíthatják a diákszervezet alapításához és üzemeltetéséhez szükséges tudást egy online oktatás és egy egy-hetes személyes tréningsorozat keretében Budapesten.

Szeretnél diákszervezetet alapítani és
csatlakozni a 
Youth Business Grouphoz? 

 

Jelentkezz itt:

5 + 6 =

Partnereink

A projekt megvalósítását a Youth Business Group végzi, melynek koordinátora Vad Márk ([email protected]). Az anyagi támogatás biztosítója a Nemzetközi Visegrádi Alap.